Mit ajánlotok a gondolkodás serkentéséhez?
Figyelt kérdés
Holnap (08.12.) nyelvvizsgázok. Mit ajánlotok enni/inni, ami segít feleleveníteni az elmémet és a memóriámat? Nagyon sokat tanultam, de a gátlás elnyomja a tudást.2017. aug. 11. 12:18
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok intelligens választ! ;) Kíváncsi vagyok kinek milyen nyelvvizsgája van.
2017. aug. 12. 07:38
12/12 anonim válasza:
és az ember egy ilyen megmérettető vizsgán gátlásos lesz, akármilyen nagy tudással rendelkezik. Én is izgulok....
Nos, ehhez annyit fűznék hozzá, ha mindent megtanultál, nem fogsz félni, szorongani, és nem leszel gátlásos sem. És nem utolsó sorban nem is fogod elfelejteni, amit tudsz.
Szóval megalapozott tudás. Ez a titka. Személy szerint én mindig mindent megtanultam, és röhögve mentem szigorlatokra, kollokviumokra (régi rendszer), sőt államvizsgákra is. Mindegy volt, melyik tételt húzom...
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!