Profi vagyok ha egy pszihológussal el tudtam hitetni a hazugságot?
Figyelt kérdés
Orvoshoz akart küldeni, mert azt kamuztam hogy hallucinálok.Manipuláltam szerencsétlent annyira hogy a házamhoz is eljött :D mert "gyújtogattam" :D
Interneten is zaklattam és nem fogta fel hogy az ő személye ellen irányul, azt hitte csak nem tudom kontrollálni a haragot :D
Eljátszottam a kis áldozatot, és elkezdett aggódni értem. érdekes egy nő.
Mondtam neki hogy bámulok embereket az utcán és aggódott mint egy tyúkanyó...
Érdekesek ezek a szakembere.
2017. aug. 8. 12:24
21/31 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok nem kölyök
2017. aug. 8. 19:58
22/31 Molyember válasza:
20-as, hidd el, a kérdezőnek komoly szüksége van az orvosi segítségre...
23/31 anonim válasza:
Észrevetted azt a papírlapot amire a pszichológus minden foglalkozás alatt írt? Már szépen lejegyezte hogy kényszeres hazudozó vagy. Nem olyan egyszerü átvágni egy szakembert mint azt te gondolod. Csak valószínü nem mondja el hogy átlát rajtad. A pszichológus dolga a segítségnyújtás és nem a betegekkel való konfliktus, így megértem hogy nem szólt neked semmit. Mellesleg egy pszichológus nem csak azokat a dolgokat mérlegeli amit elmondasz. Más, ezernyi formája van annak, hogy szavak nélkül észrevegye hazudik-e az illető. Rendkívül arrogáns, és gyerekes vagy. Volt egy ismerősöm, aki paranoid skizofrén volt. Kapta a nyugdíjat a betegsége miatt, és abban a tudatban volt hogy ő most jól átvágta a pszichiátert...hát nem :D Én már a leírás alapján rájöttem hogy pszichés beteg vagy, és segítségre szorulsz. Ezt a pszichológus is tisztán látja, és nyílvàn ezért nem mondott semmit a hazugságaidről. Segíteni akar neked, és nem játszadozni. Mellesleg igen, valószínü ő jobban tudja nálad a dolgokat. Zavar téged hogy tanácsokat ad, és úgy érzed fölényeskedik? És az a megoldás hogy visszavágsz neki azzal hogy megpróbálod manipulálni. Maximum ha pszichopata lennél....ránézésre szociopata vagy, nem irigylem szerencsétlen pszichológust.
24/31 A kérdező kommentje:
de hallod, elhitettem vele azt is hogy halucinálok és az égiekkel beszélgetek. és azt tovább akart küldeni orvoshoz.
mondtam hogy gyújtogattam és látszott rajta hogy nagyon be van szarva.
2017. aug. 9. 11:00
25/31 anonim válasza:
Jó, ügyes vagy, elég lesz. Menj foglalkozz valami értelmes dologgal.
26/31 anonim válasza:
Valószínü az állapotodért aggódott. Attól hogy nem hallucinálsz és nem gyújtogatsz még siralmas állapotban vagy, megértem hogy meg akarta keresni a hozzátartozókat.
27/31 anonim válasza:
Mi lenne, ha inkább dolgoznál? Akkor nem érnél rá ennyi hülyeséggel foglalkozni.
28/31 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi lehet a bajom?
2017. aug. 9. 17:02
30/31 anonim válasza:
22 éves vagy? :O Akkor meg főleg szégyelheted magad, mert ez kb. 15-16 éves viselkedés. Neked már rég azon kéne hogy járjon az agyad, hogy hol dolgozz és hogy legyen barátnőd, nem azon, hogy egy pszichológussal baxakodjál és aztán ezen kuncogj. Szánalmas vagy, nőlj fel öcsém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!