Profi vagyok ha egy pszihológussal el tudtam hitetni a hazugságot?
Figyelt kérdés
Orvoshoz akart küldeni, mert azt kamuztam hogy hallucinálok.Manipuláltam szerencsétlent annyira hogy a házamhoz is eljött :D mert "gyújtogattam" :D
Interneten is zaklattam és nem fogta fel hogy az ő személye ellen irányul, azt hitte csak nem tudom kontrollálni a haragot :D
Eljátszottam a kis áldozatot, és elkezdett aggódni értem. érdekes egy nő.
Mondtam neki hogy bámulok embereket az utcán és aggódott mint egy tyúkanyó...
Érdekesek ezek a szakembere.
2017. aug. 8. 12:24
11/31 A kérdező kommentje:
De komolyan:D Egy "szakember" nem veszi ezt észre, de érted a tesztekben is hazudtam mint a vízfolyás, internetről lenéztem hogy milyen kombináció adja ki a szorongásos dolgot. Annyira jól csináltam, hogy megnézte hogy amit elmondtam és az illeszkedett a teszt eredményéhez is.
2017. aug. 8. 12:51
12/31 anonim válasza:
#1 megnézném, hogy fordított esetben te kiszűrnéd-e a kamut.
13/31 jeverezi válasza:
kérdező és ennek mi az értelme?
14/31 A kérdező kommentje:
szórakozás, játék.
2017. aug. 8. 13:46
16/31 Molyember válasza:
És mi van, ha csak elhitette veled, hogy sikerült megtévesztened?
17/31 A kérdező kommentje:
És ezzel bebizonyosodott hogy milyenek is a pszihológusok. Nagyon kiismertem azt az embert, észrevettem a hibáit. Például tanácsot adott,meg mondta mit tegyek, azt hitte mindent jobban tud
2017. aug. 8. 13:58
18/31 anonim válasza:
oké, rohadt nagy vagy, de b+ , írd már le rendesen a szót!
Pszichológus. Írd le 100-szor.
19/31 A kérdező kommentje:
Elhitte, mert be volt szarva amikor mondtam neki hogy gyújtogatok, az az ember szorongósabb mint a kliense.
2017. aug. 8. 14:05
20/31 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy gö.kér vagy. Te is látszik egy elkényesztetett kis senki vagy, mint a legtöbb kölyök. Semmi dolgotok nincs az életben, mint a másikat bas.zogatni, hazudozni, hü-lyénak nézni a másikat... Az ilyeneket jól szájba kéne verni, hogy ne csak a szája repedjen szét, hanem az orra vére is kifollyan. Tuti nem szórakoznál többet ezzel. Egy gyermek pszichológus idejét, energiáját lopod el mástól, akinek szüksége volna rá. Hidd el, őt annyira nem fogja érdekelni a te színjátékod, ő dolgozik és ezért pénzt is kap, ha rájön mekkora bar.om vagy, lesz oka rád aggatni szép jelzőket. :) Vele aztán nem baxtál ki, te meg olyan szinten vagy mint egy hü.lye gyerek, hogy ezen élveszkedsz. Majd benől a fejed lágya és rájössz miről szól az élet, addig meg inkább tanujál és foglalkozz olyan dolgokkal ami a te korosztályodnak való. Sok hü.lye, deb.il, nyom.orék, félrenevelt kölyök, a jövő képviselői OMG, nem is akarok belegondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!