Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Profi vagyok ha egy pszihológu...

Profi vagyok ha egy pszihológussal el tudtam hitetni a hazugságot?

Figyelt kérdés

Orvoshoz akart küldeni, mert azt kamuztam hogy hallucinálok.Manipuláltam szerencsétlent annyira hogy a házamhoz is eljött :D mert "gyújtogattam" :D

Interneten is zaklattam és nem fogta fel hogy az ő személye ellen irányul, azt hitte csak nem tudom kontrollálni a haragot :D

Eljátszottam a kis áldozatot, és elkezdett aggódni értem. érdekes egy nő.

Mondtam neki hogy bámulok embereket az utcán és aggódott mint egy tyúkanyó...

Érdekesek ezek a szakembere.

2017. aug. 8. 12:24
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Ezzel még egyszer sokra vihetem.
2017. aug. 8. 12:26
 2/31 A kérdező kommentje:
Én meg csak bólogattam amikor mondta, hogy mi miatt lehet
2017. aug. 8. 12:27
 3/31 A kérdező kommentje:
Életem legnagyobb játszmája volt :DD
2017. aug. 8. 12:27
 4/31 anonim ***** válasza:
52%
Szép, mindent elhisznek amit mondanak nekik, totál hidegen hagyja a dolog, nem fog rajta rágódni, csak kapja meg a fizetést.
2017. aug. 8. 12:28
 5/31 anonim ***** válasza:
89%
Szar életed lehet, ha ez volt a legnagyobb játszmád. Elég szánalmas.
2017. aug. 8. 12:29
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Húha micsoda profi.
2017. aug. 8. 12:32
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Már be is jegyezte magának:

A páciens notórius hazudozó, és az a meggyőződése, nem veszik észre.

Elmekórtani eset, átadom a elmegyógyintézeti kollégámnak.

Aggódom, hogy nem lesz belőle normális gyógyult, mert így akar érdekes lenni, kitűnni, nem a tudásával, szorgalmával. Konzíliumot hívok össze, mi lehetne a terápia.

Esetleg a gyakorira kellene küldeni, hogy ki tombolja magát és "hű de érdekes ember vagyok" igényét a válaszolók kielégítsék?

2017. aug. 8. 12:33
 8/31 A kérdező kommentje:
De ennyire butuskák nem lehetnek, hogy nem látják az emberen a kamuzást.
2017. aug. 8. 12:33
 9/31 A kérdező kommentje:
De még meg is keresett, mert szeretett volna hozzátartozót bevonni, mert félt hogy közveszélyes vagyok.
2017. aug. 8. 12:35
 10/31 anonim ***** válasza:

Egy ideig nekem is minden vágyam volt, hogy ezt megtegyem. Sokat gondolkodtam rajta, mert vicces ötletnek tűnt. Meg kíhívásnak, tesztelhettem volna a színészi képességemet és közben "kiismerhettem" volna a pszihológust. Persze, a tiednél sokkal összetettebb és bonyolultabb cselre gondoltam, majd a végén felfedve az igazat, én lehettem volna az, aki tanácsot ad és nem fordítva. Szél kis terv, esetemben egyszerűbb lenne, mert kiskorú vagyok, de miután elmeséltem a szüleimnek (erről tudniuk kellett, mert a pszihológus úgy is tájékoztatta volna őket, ami bekavar), de szerintük ez nem buli, mert akár intézetbe is küldhetnek. :T Kár...

A nő nem lehet túl jó a szakmájában, ha ezt elhitte, de még sz is megtörténhet, hogy te vagy az idióta, és nemsokára szép kis megkepetésben lesz részed...

2017. aug. 8. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!