Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyibe kerül egy óra elbeszé...

Mennyibe kerül egy óra elbeszélgetés pszihológussal? Valaki jár pszihológushoz? Segített neki?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

en jartam is, hozzam jarnak is :)

Meg otthon jartam, ott 6000 ft volt (1,5 ora) szamla nelkül, szamlaval 9000 ft. Ez amugy kb a nagy atlag. De vannak korhazakban fizetes nelküliek, oda beutalo kell... Nemetorszagban kicsit mas a helyzet, itt dragabb sokkal.

Nagyon sokat segitett, tenyleg. De ne vard azt, hogy ö megoldja a problemaidat. Neki az a dolga, hogy segitsen ravezetni teged a problema megoldasara, illetve, hogy egy rajtad kivülallo velemenyet meghallgasd, aki nem elfogult, öszinte. Kemeny munka, mire meg tudod oldani teljesen egyedül, magadnak a problemaidat, de megeri, mert megtanulsz bizonyos semakat, amiket utana tenyleg minden elethelyzetben tudsz hasznositani, kiegyensulyozott leszel. De ez tenyleg sok munka. En heti ketszer jartam, kb fel evig, segitett, sokat.

2009. jún. 14. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

6000 ft volt (1,5 ora)

Kész rablás. Én 1000 Forintért meghallgatnám más baját.

2009. jún. 14. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy 1000 ft-ert meghallgatnad, de nem te tettel szakvizsgat, es tanultal ezert majd 10 evig. Ettöl függetlenül nem allitom, hogy olcso, de ennyi egy nögyogyaszati szüres, egy fogaszati szüres is, es ott nem is vagy 1,5 orat... Ez nagy atlagban egy maganorvos tarifaja..
2009. jún. 14. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

" de nem te tettel szakvizsgat, es tanultal ezert majd 10 evig."

Így van.

2009. jún. 14. 09:39
 5/7 A kérdező kommentje:
ÉS tud valaki jó szpihológust Budapesten aki nem anyira drága(olyan 5000 ft)?
2009. jún. 14. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Akihez én járok, ő 8000 ft/óra, de nagyon jó.
2009. jún. 14. 13:52
 7/7 anonim válasza:
akihez én jártam pszichiológushoz azt mondta, hogy gondolkodjak el rajta mennyit ér meg nekem az elbeszélgetés, és annyit fizessek :D 2000 ft-ban egyeztünk ki
2009. jún. 15. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!