Mennyibe kerül egy óra elbeszélgetés pszihológussal? Valaki jár pszihológushoz? Segített neki?
en jartam is, hozzam jarnak is :)
Meg otthon jartam, ott 6000 ft volt (1,5 ora) szamla nelkül, szamlaval 9000 ft. Ez amugy kb a nagy atlag. De vannak korhazakban fizetes nelküliek, oda beutalo kell... Nemetorszagban kicsit mas a helyzet, itt dragabb sokkal.
Nagyon sokat segitett, tenyleg. De ne vard azt, hogy ö megoldja a problemaidat. Neki az a dolga, hogy segitsen ravezetni teged a problema megoldasara, illetve, hogy egy rajtad kivülallo velemenyet meghallgasd, aki nem elfogult, öszinte. Kemeny munka, mire meg tudod oldani teljesen egyedül, magadnak a problemaidat, de megeri, mert megtanulsz bizonyos semakat, amiket utana tenyleg minden elethelyzetben tudsz hasznositani, kiegyensulyozott leszel. De ez tenyleg sok munka. En heti ketszer jartam, kb fel evig, segitett, sokat.
6000 ft volt (1,5 ora)
Kész rablás. Én 1000 Forintért meghallgatnám más baját.
" de nem te tettel szakvizsgat, es tanultal ezert majd 10 evig."
Így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!