Hogyan szabaduljak meg ettől a fóbiától?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok. Az a gondom hogy mindig attól félek nehogy börtönbe kerüljek, mert nagyon régen csináltam valamit amik mások szerint nem is bűncselekmények. Most éppen az miatt aggódon hogy 14 évesen mikor pszichiátrián feküdtem akkor egy gyerek szétdobálta a cuccaim én meg párszor fejbecsaptam a kezemmel, hogy ez nem bűncselekmény volt e. Ilyeneken aggódom állandóan de ez már borzasztó. Mit tehetek?2017. aug. 8. 10:44
1/3 anonim válasza:
Ne aggodalmaskodj a múlton, ne szorongj a jövőn, hanem a jelenre koncentrálj. Ha eszel, akkor csak a kajára figyelj, ha filmet nézel, akkor csak a cselekményre, stb.
Ez nem könnyű, de gyakorlással elsajátítható, vagy fejleszthető.
2/3 jeverezi válasza:
pszichológus tud ezen segíteni igaz drága de megéri ha nagy a problémád!
3/3 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod, hogy fejest ugrasz a dologba. Mondjuk nézel egy pár videót a bűnözéssel kapcsolatos riportokból és átgondolod, hogy milyen szörnyűségekért nem jár semmi és hogy milyen nehézkesen működik ez az állami gépezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!