Ha létezik Isten, akkor miért engedi, hogy valaki pszichopata, szociopata, egyéb mentális betegséggel küzdjön?
Ha komolyabban belemennénk a vallási kérdésekbe, ezernyi következetlenségbe és önellentmondásba botlanánk.
De nem akarok most ebbe belemenni, a Te dolgod, hogy miben hiszel, vagy miben nem. Viszont az életedet neked kell élned! Neked kell úrrá lenned a betegségeden, akár Isten segítségével, akár a magadban való hittel, akármivel, a lényeg, hogy talpra kell állnod!
Egyébként egy jó pszichológus (nem pszichiáter!), meg a sport sokat tud segíteni.
Egy velemeny nem velemeny. Egy-ket jonevu pszihiaternel is kerj diagnozist. A vallastol most tekintsunk el, Isten -ha lenne- ebben a kerdeskorben nem tud hozzatenni a helyzetedhez, igy segiteni sem, es talan a pszichologus is keves.
Ha lehet, sportolj addig is sokat!
"Lehet, hogy nem könnyű az életem, de Isten a legnehezebb csatákat, mindig a legjobb harcosainak adja."
Próbálj meg így tekinteni az életedre.. Próbáld meg szeretni amit kaptál, mert nem véletlenül NEKED kell megbírkóznod ezzel.. Próbáld meg egy küldetésként felfogni. Az egész élet egy küzdelem, mindenkinek meg van a maga harca.. Sokan nincsenek tisztába a céljaikkal. Legyen a TE célod, hogy leküzd a betegséged. Légy bátor, légy harcos.. Soha ne add fel! Erős vagy, a szavaid értelmet sugároznak.. Tudatában vagy annak, hogy mi a jó és mi a rossz. Le tudod küzdeni a gonosz gondolatokat..
Szia!
Én kényszerbeteg vagyok, és hívő.
Hiszem, hogy nem véletlenül kaptuk a betegséget, hanem azért, hogy megküzdjünk vele és erősödjünk általa. A betegség türelemre, megértésre, toleranciára tanít, valamint Isten megmutatja általa, mire vagy képes, hogy mekkora nagy gödörből is ki tudsz mászni - mert ki tudsz! Ezt természetesen nem kell egyedül csinálnod, sőt, akkor teszed a legjobbat, ha segítséget kérsz. Írtad, hogy jársz pszichológushoz, de pszichiáterhez is? Sokan keverik a kettőt. Gyógyszert szedsz?
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!