Hogyan tudnek kimaszni ebbol?
Ez a bemagyarázás dolog oda-vissza is működik (nálam legalább is). Amint észreveszed, hogy stresszelsz, vagy figyeled, hogy mi fáj stb azonnal nyugtasd meg magadat, úgymond beszélj magadhoz, hogy minden rendben van és egészséges vagy. Csinálj légzőgyakorlatokat, gyorsan lenyugtat mert a pulzusodat is leviszi. Nézz utána néhány egyszerű meditációs technikának.
Nem tudom, hogy amit most fogok írni mennyire hatásos, mert rá lehet függni könnyen. Találj valami "placebo orvosságot", vedd be minden nap és magyarázd be, hogy ettől meggyógyulsz. Lehet ez pl egy esti futás is, vagy napi 1 C-vitamin (szóval valami aminek nincs negatív hatása). Annyi a baj vele, hogy utána nehéz abbahagyni és azt mondani, hogy na jó meggyógyultam. De nekem ez sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!