Miért szeretem a gyilkolos, és ilyen elmebeteg horror filmeket?
Amiért mindenki más is...?
Ha nem szeretné senki, nem csinálnának ilyeneket.
Elcseszett lelkivilágod van, érzelmi analfabéta vagy, vagy a f sz tudja.
Ha élőben látnád egyszerre okádnál, és fosnád össze magad félelmedben.
Az ilyen horror filmeket, sorozatokat, gyilkosos mészáros cuccokat pl Dexter, Hannibál (egyébként nagyon jó sorozat, engem megfogott már csak a pszichológiai része miatt is) American Harror Story, több milliós nézettségük van, akkor minden néző beteg? Nem. Az ember vágyik rá hogy sokkolják, hogy olyat lásson ami túlmegy a normán.
Én is bírom filmen a trancsírt, lehet egy igazi boncteremben engem kéne először felmosni a padlóról de tudom hogy a tévében amit látok nem igazi ,az csak fantázia amit azért hoztak létre hogy én nézzem saját "élvezetre". Attól hogy kifejezetten élveztem a Hannibál kreativítását és látványvilágát még nem fogok késdt ragadni és átugrani a szomszédba megfőzni őket, meg tudom különböztetni a valóságot a fikciótól, ennyi erővel mindenk iaki fantasyt olvas is elmebeteg mert hülye és azt hiszi a sárkányok valósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!