Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szeretem a gyilkolos,...

Miért szeretem a gyilkolos, és ilyen elmebeteg horror filmeket?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon,hogy egyre több ilyen filmet nézek,viszont ahelyett,hogy elhánynám magam,inkább mosolygok közbe. Tudom,ez elmebetegség. De mit tehetnék ez ellen?
2017. júl. 22. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazad van , ez elmebetegség. Csak betudod tenni magad .
2017. júl. 22. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem elmebedegség.
2017. júl. 22. 09:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor mi? És miért szeretem az ilyen filmeket?
2017. júl. 22. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amiért mindenki más is...?

Ha nem szeretné senki, nem csinálnának ilyeneket.

2017. júl. 22. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
67%

Elcseszett lelkivilágod van, érzelmi analfabéta vagy, vagy a f sz tudja.

Ha élőben látnád egyszerre okádnál, és fosnád össze magad félelmedben.

2017. júl. 22. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen horror filmeket, sorozatokat, gyilkosos mészáros cuccokat pl Dexter, Hannibál (egyébként nagyon jó sorozat, engem megfogott már csak a pszichológiai része miatt is) American Harror Story, több milliós nézettségük van, akkor minden néző beteg? Nem. Az ember vágyik rá hogy sokkolják, hogy olyat lásson ami túlmegy a normán.

Én is bírom filmen a trancsírt, lehet egy igazi boncteremben engem kéne először felmosni a padlóról de tudom hogy a tévében amit látok nem igazi ,az csak fantázia amit azért hoztak létre hogy én nézzem saját "élvezetre". Attól hogy kifejezetten élveztem a Hannibál kreativítását és látványvilágát még nem fogok késdt ragadni és átugrani a szomszédba megfőzni őket, meg tudom különböztetni a valóságot a fikciótól, ennyi erővel mindenk iaki fantasyt olvas is elmebeteg mert hülye és azt hiszi a sárkányok valósak.

2017. júl. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!