Miért vagyok ilyen? 14/F
Figyelt kérdés
2 éve már nagyok a melleim. Elmentem vele orvoshoz és azt mondta ez hormonális. Nem vagyok túl súlyos 56 kg és nem szeretem le venni a pólómat nem járok ez miatt strandra mert egyszerűen szégyellem. Senkinek sem ilyen nagy csak nekem és mindig szomorú vagyok. Egyszer meg látták az osztály társaim mindenki rajtam nevetett. És azóta nagyon zárkózott vagyok. Mit tegyek ez ellen?#szomorúság #elzárkózódás
2017. júl. 8. 16:14
1/6 anonim válasza:
Semmit se tudsz, ha ilyen genjeid vannak, akkor igy jartal. Sajnos senki sem tokeletes :)
2/6 anonim válasza:
A helyedben kigyúrnám magam, pár év múlva akik most nevettek, irigykedni fognak.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy el kezdek sportolni nem nagyon nem merek emberek elé menni.
2017. júl. 8. 16:23
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a kicsi bimbó körüli ami nem olyan bőr színű az duzzadt szóval nem olyan nőies de akkor is szégyenlem.
2017. júl. 8. 16:31
5/6 anonim válasza:
Kezdj el kondizni, mellre gyúrni meg hasra :)
6/6 anonim válasza:
Emiatt ne legyél szomorú,az osztálytársaidra meg inkább nem mondok semmit...az jó ötlet ha elkezdesz sportolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!