Pánikroham volt vagy valami komoly?
nagyon valószínű, szerintem 90 % hogy a pánik miatt van...sanos a stressz ilyen testi tüneteket okoz....
nekem nehéz légzésem volt, szédülés, gyors szívverés, hideg kéz, pánik hogy vajon most meghalok ???
persze soha nem haltam meg, és ahogy egyre inkább rájöttem hogy teljesen egészsgéges vagyok, a pánik egyre kevesebb hatással lett rám...
mikor jött a pánik, arrA Gondoltam hogy egészséges vagyok, csak az agyam szórakozik...erősen erre koncentráltam....minden egyes túlélt pánik után ( mikor nem halltam meg ) egyre erősebb lettem....persze így is sokáig tartott a teljes felépülésem,,,,
szerintem kérj a háziorvosodtól egy EKG vizsgálatot, ( ezt valószínű ő is meg tudja csinálni, nem kell rá sokáig várnod ) ...és a pozitív eredmény után tudatosísd magadba h egészséges vagy és győzd le a pánikot !!!
ajánlom a sedatif pc-t, nekem csökkentette a testi tünteit a stressznek !!!
sok sikert a gyógyuláshoz , hidd el csak fejben dől el !!! a kulcs hogy tudd hogy egészséges vagy és egy roham alkalmával sem fogsz meghalni, még ha ezt is érzed !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!