Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elég komoly alvás zavar és a...

Elég komoly alvás zavar és a munkahely? 3 műszakos lesz?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este nem aludtam semmit, ma kezdtem a új munkahelyen, hajnal 3 órakor kellek ismét. Sikerült egy fél xanaxal 2 órát aludtan a hula fáradtságtól miután hazaértem. 16:00-tól aludtam 18:15-ig kb. 2 órát aludtam, de annyira fáj a szemem hulla fáradt vagyok, és tiszta ingerlékeny. Holnap megint kellhetek hajnalba mert 4 órakor indul a busz, hova forduljak ha ennyire rossz a helyzet? Érzem hogy nagyon, de nagyon rosszul hat ki a teljesítőképeségemre. A xanax amit bevettem 0,25 kiszerelésnek a fele. A legkisebbek törtem félbe, régen kezeltek szorongással, de most ismét visszajött. Fáj a mellkassom is az alváshiánytól, mi az ami beválhat? Citromfű teát szoktam inni, de úgy érzem itt az is nudli lesz. Most iszok egy magnéziumot de nem reménykedek hogy segit ez bármit.

2017. jún. 27. 19:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Mennyi alváshiány az ami már veszélyes az élettemre? Hány napig az? Még nem halucinálok akkor még nincs gond?
2017. jún. 27. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Csinálok estére citromfű teát és beveszek a maradék fél xanaxot akkor az hat? Kettőt szedhetem együtt?
2017. jún. 27. 19:31
 3/3 Execlor válasza:
oda menj ahol kezeltek szorongással (pszicho gondolom)
2017. jún. 29. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!