Meghülyülök a fűtől?
Minden nap szívni nem jó dolog.. Bár igaz, hogy ha ésszel csinálod, és nem csak azért tépsz be mert bajaid vannak, akkor sok haszna is lehet. Én mindkét diplomamunkámat folyamatos fű+hasis kombinációval írtam meg, most ha beleolvasok meg is lepődök, hogy ezt hogy találtam ki ilyen zseniálisan :)
Szívni jó, de ritkán, társaságban, és nagyon sokat :D :D :D + inkább szívjál el egy joe-t mint igyál rohadt sört, amitől ösztrogénhormon termelődik és eltorzul agyad+tested...
Szia! Gondolom még gimis lehetsz, vagy fiatal főiskolás. Sajnos én 24 évesen elmondhatom, hogy 10 év füvezés van a hátam mögött, úgyhogy nem légből kapott amit mondok, azt elhiheted.
Mikor elkezdtem, nálam is kialakult egy olyan folyamat, hogy minden este szívtam, és ennek nagyon-nagyon sok káros hatása van, gyakorlatilag depresszióba taszít, főleg ha egyedül tolod otthon. De sorolom: ha bezsívva alszol el, kevésbé pihentető az alvás, fáradtan ébredsz reggel, ettől természetesen kedvtelenebb vagy, nem megy úgy a kötelességed teljesítése, amitől kétségbeesel, elveszíted az önbizalmad, amitől még rosszabbul fog menni minden. Aztán jön az, hogy spangli nélkül már aludni sem fogsz tudni, vagy hogy olyan szar kedvvel kelsz reggel, hogy inkább elszívod a másik felét, ami tovább rontja a teljesítményed.
MIndenképpen vegyél vissza, illetve próbáld meg nem rendszeres időközönként csinálni, és társaságban. Ha adott cselekvéshez (kinek a reggeli kávé, kinek a lefekvés) társítod a spanglit, akkor nagyon sokat kattogni fogsz rajta, és sajnos tényleg okozhat akár skizofrén, vagy pánikbeteg tüneteket, nem kellene idáig eljutni. Ha alvásgondjaid vannak, akkor pár napig olvass, aludj kevesebbet, egy idő után elfáradsz.
Hidd el, sokkal jókedvűbb, és energikusabb leszel két hét tisztaságtól.
Én az utóbbi időben annyira visszavettem, hogy csak két-három hetente szívok, és olyankor se otthon egyedül, hanem társaságban, barátokkal, nevetgélve. Néha nagyon jó, kikapcsol, meg minden, de a hétköznapok sokkal kellemesebbek anélkül.
én hatszor, hétszer szivtam csak, de sokat, és a memóriám tiszta xar lett tőle...
én nem tudom hogy tudod minden nap..
emléxel még legalább, mint csináltál tegnap? 0.o(1 kis teszt ;)
szia, én 19 vagyok,lány.
én is néha tépek a barátommal,és én is észrevettem hoy másnap nagyon rossz kedvem van.
én azt ajánlom hogy csökkentsd az adagot,jobb lesz úgy. és esti tépés helyett menj el futni,vagy sétálni,attól is jól fogsz aludni :) és akkor könnyebben is találsz új pasit magadnak ;) sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!