A fűtől lehet valaki depis stb?
köszönöm!
Igen tudom ezt,de ő nem ilyen volt.Kijelentette hogy neki nem probléma ha senki nem lessz már mellette és nem keresi mert ő elvan egyedül is._AM a társaság központja volt,és nagyon jókedélyű,újabban van ez vele.Meg,hogy ő gondolkodik folyamatosan és nem találja még a megoldást a dolgokra.De hogy mire mit?!Ezt sem mondja.Miost hozzánk sem jön már mondta én mejek inkább.Mondtam olyan furcsa vagy egyszer ilyen egyszer olyan olyankor könnyezik.Segiteni szeretnék rajta,mert ez igy nagyon nem jó!
Kedves 42%os értelmiségi barátom, a füvet skizofrénia ellen is használják már ahol orvosilag lehet alkalmazni.
Kedves kérdező: a füvet depresszió ellen is használják már ahol orvosilag lehet alkalmazni. Viszont érzékenyebb lehet tőle. Az meg hogy különleges képessége van szerinte, az egyszerűen csak az ő hülyesége, én ismerek 24 éves gyereket is aki azt hiszi magáról hogy ő a sátán, és nem füvezik...Itt inkább valami betegség lehet a háttérben aminek a hatásait a fű felerősití. Ez lehetséges, de okozni nem okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!