Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Te mit mondanál egy végsőkig...

Te mit mondanál egy végsőkig elkeseredett embernek?

Figyelt kérdés

43 éves férfi vagyok, és nincs senkim ezen a világon. A szüleim meghaltak. Nős voltam, de a feleségem is meghalt egy balesetben, miközben vártuk az első babánkat. Nekem Ő volt az Igazi. Más nem kell. A barátaim elhagytak, mert zavarta őket a szenvedésem a saját boldogságukban. Pszichiátert ne javasoljatok, mert egyszer már gyógyszerfüggővé tettek. A nyugtatókat már letettem, de az elvonás súlyos szociális fóbiát csinált nálam. Emiatt elvesztettem a munkámat is. Most úgy élek, mint az állatok, napokig nem is látok embert.

Nem akarok meghalni, de azt érzem, hogy húz befelé a sötétség. A traumákat, és a fóbiát leszámítva nincs komoly mentális betegségem. Küzdeni akarok, de nem tudom hogyan kell. Mit tegyek? Te mit tennél? Köszönök szépen minden választ! Isten áldjon mindenkit!

2017. jún. 24. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7,9 vagyok.

Ha gondolod, írj privátban. :)

2017. jún. 25. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Te összekevered a pszichológust a pszichiáterrel. Utóbbi ír gyógyszert, előbbi beszélget veled.

De mentálhigiénés szakember is tud segítő beszélgetéssel javítani az állapotodon vagy csoportban megint csak gyógyszer nélkül rengeteg a lehetőséged.

De te döntésed, ha félsz a változtatástól, akkor maradhatsz a jelenlegi kakidban, helyetted senki nem fog tudni elindulni a gyógyilás felé.

2017. jún. 25. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is 40 vagyok és elvesztettem a babámat két hónapja igaz még nagyon az elején...meggyászoltad és belátod hogy muszáj felállnod és továbblépned ha nem akarsz örökbe beleragadni ebbe az állapotba! nyugodj meg mincs semmilyen sötétség!! Innen már csak felfelé van út. Küzdj, Te is, én is, unokatesóm is-túl egy kilencórás műtéten és 20 éve daganattal szenved!- küzdünk! Mert a jó is ott van ám még ha most nem is veszed észre!! Az emberi elme csodálatos sok mindent kibír a Jóisten nem véletlen teremtett minket ilyennek! MINDENT kibírsz! Innentől már rajtad áll kirángatod -e magad a hajadnál fogva mint Münchausen báró..aki nem tudom ki volt de jó neve van:D - vagy maradsz és gyötröd magad. Mert gyötröd magad...

EL KELL TUDNI ENGEDNI A DOLGOKAT..! nagyon nehéz de ha kézzelfoghatóvá teszed pl. leírod egy papírra és összetéped majd bedobod a Dunába vagy felengeded egy kis lufin az égbe:)..akkor túl leszel rajta..mindig ott lesz a szívedben a nyoma de alkalmazkodik az ember. Hálisten.

És igenis nincs vége a halállal az életünknek csak egy másik állomás sok fura dolgot tapasztaltam -és ahol egy ajtó bezárul ott mindig nyílik másik nem véletlen mondják!! Csak HINNED kell ebben és megtörténik:) !

Biztos nehéz és azt hiszed csak Te küzdesz ilyen problémával de sajnos nem..

2017. jún. 25. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!