Pánikbetegségből lehet depresszió?
Figyelt kérdés
Sziasztok,24eves lany vagyok,kb 2 eve panikbeteg,de ugy erzem mostanaban ez átalakult depresszióvá,nagyon sokat aggodom a szeretteik miatt,illetve mostanaban mindig attól félek hogy meghal a baratom,nem tudom ez az erzes miert jott,de egyszerűen nem tudok ezen tul lepni,remelem nem egy megérzés:( mert oersze minden hülyeséget be beszelek magamnak Es nagyon sokat agyalok hulyesegeken(akaratom ön kivul) Erre soha nem gondoltam meg,régebben volt egy álmom,hogy meghalt,azt hiszem azota szokott feljönni bennem,volt mar valakinek ilyen? Elore is Koszonom a válaszokat!2017. jún. 17. 18:05
1/4 anonim válasza:
Igen, lehet, de Te nem vagy depressziós. Szorongsz, és aggodalmaskodsz, agyalgatsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom :(
2017. jún. 17. 18:43
3/4 A kérdező kommentje:
Ugyerted feleslegesen agyalok?
2017. jún. 17. 18:59
4/4 anonim válasza:
Ezt generalizált szorongásnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!