Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érezheti valaki egy...

Miért nem érezheti valaki egy idő után az extasyt?

Figyelt kérdés

(moderátoroknak : tisztázzuk, én nem akarok drogot venni/eladni nem azt kérdezem hogy hogyan mennyit kell bevenni, semmi illegálisat nem akarok, csak tudni akarom hogy mi lehet a gond)

SWIM már egy ideje nem érzi be úgy az ekit mint az előtt.Nem érzi az eufóriát,a boldogságot a mély kapcsolatot az érzéseivel.SWIM nem akar táncolni, bulizni, pörögni a hatása alatt.Nem éli úgy a zenét , nem olyan jo erzes hallgatni neki.Ami helyette van az az üldögélés és telefon nyomkodása unalmában, egész buli alatt csak ülni ha van egy ismeros azzal kapcsolatot felvesz i és beszélgezni még van kedve legalább ennyi marad a szer hatásaiból+a száj rágás de a többi jó az nuku.SWIM nem csinálja túlgyakran a dolgot, havonta 1x-2x max. és akkor sem sokat , nem többet mint egy tabletta így annak a lehetősége hogy több tablettára lenne szüksége ugyanahoz a szinthez sem áll fent.SWIM próbálta erőltetni a táncolást bulizást kevés sikerrel, bement a ravelő tömegbe és keresztbe tett karral, zárkozott testbeszéddel lépkedett ide-oda próbálta élvezni de nem ment.SWIM a szer hatása nélkül is zárkozott és szorong , de ezt a szernek oldania kéne, ám semmi.A tabletták minősége jó , mindegyiket amit ő próbált már próbálták korábban más barátok és ők csak jót mondtak róluk.

Ötlet?

2017. jún. 6. 17:22
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsi 2 havonta 1x-2x
2017. jún. 6. 17:23
 2/3 anonim válasza:
Az első alkalom után kialakulhat tolerancia, szervezet függő.
2017. jún. 25. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
A tolerancia 1 hét alatt vissza áll is visszaállhat.Én pedig több hónapot is kihagytam 2 alkalom között.És nem csak felet vettem be hanem egészet , és még ugy sem történt semmi.És szedtem rá olyan anyagot ami visszább tolja a toleranciát tehát a tolerancia is kilőve.
2017. jún. 27. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!