SOS. Megfogok halni?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Az előbb nagy wc-n voltam (kb egy órája) és akkor egy pukkanást éreztem a nyakamban, ugyanazt mint mikor elpukkan egy ér vérvételkor. Azóta nagyon pánikolok, nagyon félke, hogy megfogok halni. Azért ez a kategória, mert egyébként pánik beteg vagyok és ha szerintetek nincs baja a nyakamnak, akkor hogy tudnám kezelni ezt a pánikrohamot? Annyira félek, hogy meghalok mert elpukkant egy ér.. :(2017. máj. 20. 13:07
2/9 anonim válasza:
Csak pánikrohamod van, ne félj. Ha elpukkant volna egy ér a nyakadban, annak már külső nyoma is lenne és rosszul is lennél. Próbálj meg megnyugodni és valami másra koncentrálni, hátha az segít.
3/9 anonim válasza:
Honnan szedted,hogy elpukkant egy ér?Lehet,hogy csak reccsent egyet a nyakad és te meg bepánikolsz,olyan dolgon,aminek nincs értelme.
4/9 anonim válasza:
A nxakcsigolyák jó hangosan tudnak ropogni, valószínüleg azt hallottad. Ha egy ér pukkant volna el, akkor egyrészt fájna, másrészt elájultál volna mert nem kapna elég oxigènt az agyad
5/9 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy ugyanazt a pukkanást éreztem, mint mikor elpukkant vérvételkor egy ér a kezemben. De ha mégis elpukkant az halálos?
Sajnos nagyon hipochonder vagyok. Mindig a legrosszabbra gondolok. Már diagnosztizáltam magamnál rákot is... és rettegtem tőle egy évig. A szüleim nagyon nem szeretnék a pszichológushoz mennék, mert szerintük csak elkönyvelnének hülyének és nem lenne munkám sem többet..
2017. máj. 20. 13:21
6/9 anonim válasza:
"egyébként pánik beteg vagyok"
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Nem fogsz meghalni, csupán pánikbeteg vagy.
7/9 anonim válasza:
Nyugi! Csak reccsent egyet a nyakad, semmi bajod sem lesz.Ha elpattant volna egy ér, nem tudnál levelet írni, sem gondolkodni, sem pánikolni. Eszméletvesztés, aztán halál.Ha ezt el tudtad olvasni, akkor nincs semmi bajod.
9/9 anonim válasza:
Igen,mindenkinem sikerült eddig előbb utóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!