Egésznap az van a fejemben, hogy megfogok halni, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szinte egésznap ezen jár az agyam, szorongásos problémám nincs, szerintem depresszió nincs, mivel élni akarok, szorongásos problémám ellenére vidám embernek számítok, aki tud hülyülni, de folyamatosan az van bennem, hogy megfogok hamarosan halni :(
Kitől kérjek segítséget?
2014. márc. 29. 20:23
1/3 anonim válasza:
Valamit azért írjál magadról. Így hogyan vígasztaljunk. Hogy a 70 év az még nem olyan sok, elélhetsz még vagy 15 évet, akár többet is...
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy rossz előérzet, nekem is szokott ilyen lenni és nekem sincs semmilyen problémám. De ha úgy érzed ez nem múlik vagy napok óta tart, akkor mindenképp érdemes orvoshoz fordulni. Pszichológus segítségét kérni egyáltalán nem szégyen, sőt szinte csak ő tud segíteni abban hogy a lelki problémáid igazán meg legyenek oldva. De ennek, hogy ezt érzed sok különféle oka lehet, amikre nem is gondolnál.
3/3 Bárzsing válasza:
Ez lehet kényszergondolat is. Pszichológushoz érdemes lehet elmenni, de ha nem engedheted meg magadnak, keress rá a gondolatstop technikára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!