Mit kezdhetnék vele?! Nem hiszem hogy bármi baj lehet a fejemben, de már rettegek magamtól is :/ (Lent a többi)
nekem is volt depresszióval kapcsolatos gondom, így azt tudom tanácsolni ami nekem a legjobban bevált, beszélni emberekkel. sokat. bárki megfelel első körben akiben megbízol, de a konkrét gondon pszichológus, pszichiáter tud csak igazán segíteni, hidd el, ha ott van veled, meghallgat mindig, tanácsokat ad, attól már ezerszer jobban érzed magad.
remélem jobban leszel, tudom milyen rossz amikor már lefeküdni is félsz, a legrosszabb, de nyugodt, hosszú beszélgetések segítenek! én azóta teljesen rendbejöttem.
egyébként utána még volt később, hogy majdnem visszajött, és itt már magamon is tudtam segíteni! mikor kezdődött és megint éreztem hogy ajaj, akkor megkérdeztem magamtól: ez most komoly? ne hülyüljek már, ilyen nincs, nem kell félni semmitől, egy dologban higyj, magadban. nevetséges hogy magamnak csinálom a próblémát, csak hinni kell!
és kinevettem magam és minden rendbejött :D
ne haragudj hogy sokat írtam magamról, csak azért tettem, mert szerettem volna a saját példámmal is segíteni, általában az erőt ad ha másnak már valami bevált.
Nem akarlak megijeszteni, de én már jó pár éve hallok hangokat, és azok pl démonoktól/gonosz szellemekktől vannak.
Sajnos nem vagyok skizofrén.
A saját magamban való hit az soha nem segített, de Isten, Jézus igen.
Hát, ezek egyértelműen a skizofréniára utaló tünetek. Nem csak a hangok, hanem az is, hogy olyan érzés, mintha figyelnének/követnének.
Persze, ha ezt kizárjuk, akkor mivel vallásos ember is vagyok, lehet szó arról is, hogy valaki kísért téged. De őszintén szólva nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!