Miért képzelem mindig azt, hogy megfogok halni?
Figyelt kérdés
Már egy ideje félek mindent betegségtől, már vastagbélrákot is hittem, és akkor eldöntöttem magamban hogy megfogok halni, anélkül hogy elmentem orvoshoz. Mint hogyha anélkül átestem volna a haldoklás mind az öt fázisán, mikor még orvos sem látott.2016. aug. 9. 19:35
1/2 anonim válasza:
Hipochonder vagy :)
Egyébként szerintem mindenki fejében megfordul az adott félelme legsúlyosabb végkimenetele.
2/2 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. Vastagbél rákos is "voltam" már. Kb. minden raktipust diagnosztizáltam magamon...elég szar dolog. Vannak időszakok, mikor egész jól elvagyok, de sajna sokat aggódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!