Megfogok halni? Többi lent
Figyelt kérdés
Az van ma haverokokkal megyek haza suliból véletlen lenyeltem zsuvit már megint csesztet osztálytársam megfogok HALNI! Bubblet nem tudtam csinálni úgy lenyeltem véletlen igaz megfogok halni??? Sürgős! Amúgy már véletlen többször nyeltem le nem lett bajom!#halál #tényleg.
2017. jan. 25. 14:39
2/5 anonim válasza:
mit nyeltél le?
bocsi, nem értem.. :D
de szerintem akármit is nyeltél le, nem fogsz meghalni!! :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi tényleg nem haltam meg Brigi haverom olyan hülye!
2017. jan. 26. 14:24
5/5 anonim válasza:
Egy zsuvit?
Úristen abbol csak 8at szabad egyben lenyelni egészben,a 9darb lenyelése után meghalsz.
Borzalmas kìnhalálod lesz:kipattanak szemeid a helyükről,feldagad a hasad,bedugul az orrod,éts leszárad a nyelved,kihullanak a fogaid,és hányni kezdesz,de közben fosol is.de nemcsak sima hasmenés hanem véres tele a beleid darabkáival,aztán elkezd megtellnia tüdőd a véreddel és igazából a saját véredtől fulladsz meg.miközben mokusok rágjákna makkod(ha fiú vagy)ha lány akkor a cicibimbód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!