Megfogok halni?
Figyelt kérdés
Hello. 16 eves vagyok.
Wilson kort allapitotak meg nalam.
Menthetetlen vagyok:(
Apukamal elek ,O kivan borulva es miota megtudtuk csak iszik:(
Orvosok azt mondtak ,hogy nem sok idom van hatra akar napok vagy par het:(
Micsinaljak utolso idoben? Hogy lehet a halalra felkeszulni?:(
2016. júl. 24. 15:46
1/32 anonim válasza:
A Wilson kór gyógyítható, igaz egy életen át kezelni kell.
2/32 A kérdező kommentje:
De irtam hogy most vettek csak eszre. Teljesen ossze van szukulve mar a majam. Es "elvileg" a majd atultetes se lehetseges
2016. júl. 24. 15:58
3/32 Inessential válasza:
"Hogy lehet a halalra felkeszulni?:("
Arra nem felkészülni kell, hanem elfogadni.
4/32 anonim válasza:
Szerintem olyan nem nagyon van, hogy a májátültetés nem lehetséges, mert ez ma már nem számít akkor nagy dolognak mint régen; akkor el kell menjél egy másik kórházba, egy másik orvoshoz, hogy az is megvizsgáljon, hátha az mást mond!
5/32 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára! Ne add fel, lehet, hogy másik orvos mást mond! Próbáljatok meg más szakorvossal beszélni! És édesapáddal beszéld meg, hogy szedje össze magát, mert Neked most van a legnagyobb szükséged a segítségére!
6/32 A kérdező kommentje:
Beszelek vele! Es holnap el is megyunk! Azt mondjak donort mig talalnak sok ido,meg mig szervezetembefogadja.
2016. júl. 24. 16:20
8/32 anonim válasza:
Nem baj ha sok idő, de akkor legalább rendben leszel és fogsz kapni megfelelő gyógyszereket is, ma már léteznek direkt a Te betegségedre való orvosságok. Úgyhogy mindenképpen keressetek egy másik orvost, akár Budapesten, vagy valamelyik nagyvárosi kórházban.
9/32 A kérdező kommentje:
Itthon fekszek ,egesz nap aludtam es nagyon rossz erzesem van. Olyan mintha en holnap mar nem fogok felkelni
2016. júl. 24. 22:30
10/32 anonim válasza:
Fiatal vagy, fiatal a szervezeted. A fiatal szervezet csodákra képes, csak segíteni kell neki! Mindig lehet csodálatos gyógyulásokról hallani, de ehhez Neked is mindent meg kell tenni! Beszélj Apáddal és menjetek el másik orvoshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!