Megfogok halni?
Figyelt kérdés
Hello. 16 eves vagyok.
Wilson kort allapitotak meg nalam.
Menthetetlen vagyok:(
Apukamal elek ,O kivan borulva es miota megtudtuk csak iszik:(
Orvosok azt mondtak ,hogy nem sok idom van hatra akar napok vagy par het:(
Micsinaljak utolso idoben? Hogy lehet a halalra felkeszulni?:(
2016. júl. 24. 15:46
21/32 anonim válasza:
De gyerekek, ez kamu -.- nekem 14 évesen halt meg az anyám rákba, és napokkal később mondtam ezt el az ismerőseimnek...az, hogy valaki ilyen tragédia után képes lenne ilyet kiírni egy ilyen helyre, teljesen életszerűtlen és mű...emberek ne higgyünk már el mindent amit látunk -.-
22/32 anonim válasza:
Én képes lennék kiírni. Aznap, amikor meghalt az apám, este már a kocsmába iddogáltam...
23/32 anonim válasza:
Ne általánosítsatok, mert a gyászt nagyon sokféleképpen lehet megélni! Nekem is át kellett már életem során élni a legközelebbi családtagjaim elvesztését, és az irtózatos fájdalom nagyon furcsa reakciókat váltott ki belőlem. Mindenesetre nem szokványosan viselkedtem, látszólag "jól tartottam" magam, de mikor néha egyedül maradtam, akkor őrjöngésszerűen tört ki belőlem a fájdalom.
24/32 anonim válasza:
Nem mintha ennek nagy jelentősége lenne, csak pontosításként írom, hogy mivel a kérdező az édesapjával élt, szerintem nem az anyukája, hanem az apukája írta meg a gyászhírt.
25/32 anonim válasza:
Lehet, hogy kamu, de a sok kretén belegondolt abba, mi van, ha mégse? Nem igaz, hogy mindenáron kötekedni kell, mindenről véleményt kell nyilvánítani, lehetőleg minél sommásabbat. Mintha bármi múlna ezen. Ha kamu, akkor kamu, tökmindegy, le lehet szarni, elsüllyed magától. Ha nem kamu, akkor meghalt egy 16 éves kislány és vele / az édesapjával vagytok gyökerek, ennyi.
26/32 anonim válasza:
Pontos, erről van szó! Ott a pont...
28/32 anonim válasza:
Totál kamu. Lettek volna súlyos előjelei, ha wilson korban szenvedett volna a kérdező... persze majd az utolsó hétben veszik majd észre nem?
29/32 anonim válasza:
Szerintem meg felesleges azt kérdezni, hogy "mi van aha mégis"...persze, lehet túldramatizálni az egyértelmű dolgokat, de minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!