Ez mi lehet? Köze lehet a szorongásomhoz?
Figyelt kérdés
Szóval néha-néha elfog egy ilyen érzés, és fogalmam sincs mi lehet ez.
Tegnap például mentem haza busszal, egyik pillanatban még néztem ki az ablakon, a másikba pedig úgy éreztem, hogy lelasullok mentálisan, felgyorsult a szívverésem, és hihetetlen kellemetlenül éreztem magam, feszegtem, aztán kb 1,5 perc múlva jobb lett. Többször is szokott ilyen lenni, illetve, olyan is,hogy nagy levegőt kell vennem, mert mintha minden felhalmozódna bennem és úgyérzem hogy megakad a légzésem.
2017. máj. 5. 20:28
1/2 anonim válasza:
Véleményem szerint ez pánikbetegség.Nekem szorongásom és depresszióm van de amennyire én értek ezekhez a dolgokhoz ez szerintem pánikroham volt és gyógyszerekkel valamint pszihoterápiával kitűnően lehet ezt gyógyítani!Pszihológus és pszihiáter segítségét ajánlom saját élményeim alapján
2/2 anonim válasza:
Nekem is sokszor van ilyen, főleg ha sokat idegeskedek. Nagyon nehéz de nem szabad sokat stresszelni mindenen, mert ezek a rohamok hiana picik, nagyon kellemetlenek. Próbálj meg pozitîv dolgokra figyelni, illetve ha van rá lehetőséged kezdj el sportolni, kivezeto az adrenalint a szervezetedből. Ha esetleg kávézol próbald meg elhagyni, az is felerősíti a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!