Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire nehéz leszokni az...

Mennyire nehéz leszokni az italrol egy olyan embernek részletek lent? Na? Tapasztalatok? Elmondása szerint nem kivánja az alkoholt és tény hogy 1,5 hónapja józan és jár AA gyűlésekre és szed gyogyszereket jár pszihoterápiára és volt elvonón

Figyelt kérdés
Aki 18 évesen ivott elősször alkoholt aztán 1,5 év múlva berúgott akkor rugott be elősször aztán 24 éves koráig csak szociális ivó volt azaz alkalmanként és nem volt részeg. Aztán minden este ivott 1 üveg bort 27 éves koraig azaz 3 éven keresztül es csak keves szunet volt. Aztán félév abszintencia majd 3 év szociális ivás majd 3 évig minden este 1 liter bor majd februar kozepetol marcius kozepig minden nap berugott napi 2 üveg bor meg kevés rövid. Nos?

2017. máj. 4. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4-es és az utolsó vagyok
2017. máj. 23. 14:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem érzem, hanem tudom, hiszen köztudott, hogy az alkoholbeteg ember mindig az marad. Nekem baromi nehéz volt kimászni belőle, 1000 emberből talán egynek ha sikerül. És nincs kedvem még egyszer végigcsinálni, ezért inkább nem kockáztatok.
2017. máj. 23. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!