Szerintetek nagyon megbélyegző ill. megalázó 34 évesen pszihiáterhez járni, meg pszihoterápiára, és hasonló helyekre?
Semmi megalázó nincs ebben.
Az embernek nem csak teste van, hanem lelke és érzései is. Nem csak a test lehet beteg, hanem a lélek is. Aminek az egészsége ugyanolyan fontos. Mert igaz a mondás, mi szerint ép testben ép lélek.
Én magam 25 évesen kerültem pszichológushoz terápiára. De szükségem volt a segítségre, amit teljes mértékben meg is kaptam és rendbe jöttem azokból a lelki problémáimból, amik egyébként hozzáteszem, már testi tünetekben is megjelentek. És köszönöm szépen jól vagyok és abszolút nem éreztem megalázónak, vagy megbélyegezettnek. Sőt, a családom és a barátaim is támogattak ebben.
egyáltalán nem
ugyanolyan szakorvos, mint a többi
Szia!
Szerintem eppen ellenkezoleg.Nagy batorsagrol es tudatossagrol tesz tanu bizonysagot hogy szembe mesz a problemaval!
Nalam ez a tiszteletre melto kategoria.:)
Jobboldali személyiségtípusú korlátoltaknak ne mondd el (ilyenekkel amúgy is kár szóba állni), amúgy meg miért lenne az?
Gyermekkor...ha egy csapat majom támadott volna meg az őserdőben, és azt élted volna túl, okozna ugyanilyen lelki gondokat?
De hát pontosan ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!