9 dioptriás prizmás szemüveget kaptam tegnap este jött meg. Tény hogy jobban látok de a szemem iszonyatosan keresztbe áll. Ez normális vagy elmúlik?
Köszönöm szépen azoknak akik normális választ tudtak nekem adni nem pedig azzal töltik az idejüket hogy kiszürjék hogy az oldalon ki ejt véletlen hibákat hiszen ugye bár az ember tökéletes :)
Bár őszintén megmondom az én telefonom még mindig azt írja ki nekem hogy a szemproblémák kategóriába tettem fel a kérdésemet és máshol sem látok fogyókúrához kapcsolódó szót vagy bármit. Lehet az agyam még nem volt képes feldolgozni, hogy vaksi vagyok :)
Ritka bunkó vagy Pintér Béla Denevér!!
Remélem hogy ez a legnagyobb boldogságod és erre élvezel, mert másra nem tudsz. Akkor ha erre feláll, akkor most élvezd ki a pillanatot...várok...jó, a saját napszemüveged (mert az jó vastag) egyik szárát told fel a seggedbe, a másik szárába kapaszodj meg és forgasd. Most mosolyogj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!