Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megőrít ez a nyomorult nehéz...

Megőrít ez a nyomorult nehéz légzés, nem bírom tovább, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Több mint másfél hónapja lélegzek nehezen... Ha nem gondolok rá, automatikusan megy minden, de ha eszembe jut, akkor a levegőfelvétel az szörnyű. Este nem bírok elaludni, pszichiáter által felírt altatón éltem 2 hétig elhagytam, de tegnap megint be kellett vennem... 4 hónapja magántanuló vagyok, mert szorongás miatt rosszul lettem mindig iskolába, és haza kellett jönnöm állandóan. De akkor ez az iszonyú légszomj még nem volt jelen. Gyanakodtam hogy fizikai baj lehet-e... Elmentem tüdőgyógyászhoz, azt mondta rendbe van a tüdőm. Gyanakodtam még tovább, mire rájöttem, hogy ha nem gondolok a légzésre, akkor minden megy magától, de ha igen, akkor nem. Ráadásul a komoly allergiám is rátesz egy lapáttal Ezért rájöttem biztos lelki eredetű a dolog. Kineziológus még nem tudott segíteni sajnos... ELjártam konditerembe, tegnap pl senki nem volt ott, nem bírtam edzeni, rámtört a lészomj. Előző napokon voltak, forgott a terembe az élet, nem is éreztem akkor semmit. Mit tegyek? Hova forduljak? Teljesen ki vagyok már... Se Rivotril se Frontin se Bach virágterápia nem segített :S Nem sok kedvem van bemenni a pszichiátriára...

Előre is köszi minden választ és aki ilyennel küzd, legyen szíves írja le, milyen főleg a légszomj nála.

Üdv 17/F

2010. máj. 15. 11:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Milyen nyugtatókat szedsz?

Pszichológusnál már voltál?

2010. máj. 15. 13:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Próbálkozok, köszi!
2010. máj. 15. 13:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Pszichológus, kineziológus, pszichiáter. Ezek közül az első kettőhöz járok folyamatosan.

A kérdésem leírásába ott van miket szedtem.

üdv

2010. máj. 15. 13:41
 14/17 A kérdező kommentje:
amúgy most semmit nem szedek
2010. máj. 15. 13:41
 15/17 B26 válasza:

Szia!

Történt valami változás a nehézlégzéseddel kapcsolatban?

2013. júl. 3. 16:11
 16/17 Csibe1990 válasza:
Sziasztok! Sajos Nekem 3 napja alakukt ki ez.., hogy neheze kapok levegőt!! Hajnal 5kor arra ébredtem, hogy nehezen kapok levegőt. Megillyedtem és elkezdtem saját Magam lélegezni...persze egyre rosszabb volt, gyors sziverés, izzadás, rázott a hideg..azt hittem meghalok :-( aztán 15 percre rá kb, lenyugtattam Magam de azóta be vagyok....kb, hogy mikor jön ki megint lefekvés előtt. 24 éves vagyok. Elég sokat cigiztem is..amióta ez történt egy slukkot se szivtam!!!! Sipólt a tüdőm is esténként....holnao megyek orvoshoz kiváncsi leszek. :-) ja és pánik beteg is vagyok...:-S
2015. febr. 1. 23:50
 17/17 anonim válasza:
Szia Én csak azt tudom javasolni menny el orvoshoz mert lehet pánikroham vagy fordulj pcziháterhez mert ha gondolsz rá egyre rosszabb én a háziorvosmnál voltam és mondta hogy ez pczihés légszomj azt mondta az rajtam múlik hogy meg gyógyul egy vagy sem..... És mióta napok óta él fogalom magam valamivel egyre jobb te is probáld ki.... Ha rosszabodna fordulj szakemberhez.
nov. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!