Megőrít ez a nyomorult nehéz légzés, nem bírom tovább, mit tegyek?
Több mint másfél hónapja lélegzek nehezen... Ha nem gondolok rá, automatikusan megy minden, de ha eszembe jut, akkor a levegőfelvétel az szörnyű. Este nem bírok elaludni, pszichiáter által felírt altatón éltem 2 hétig elhagytam, de tegnap megint be kellett vennem... 4 hónapja magántanuló vagyok, mert szorongás miatt rosszul lettem mindig iskolába, és haza kellett jönnöm állandóan. De akkor ez az iszonyú légszomj még nem volt jelen. Gyanakodtam hogy fizikai baj lehet-e... Elmentem tüdőgyógyászhoz, azt mondta rendbe van a tüdőm. Gyanakodtam még tovább, mire rájöttem, hogy ha nem gondolok a légzésre, akkor minden megy magától, de ha igen, akkor nem. Ráadásul a komoly allergiám is rátesz egy lapáttal Ezért rájöttem biztos lelki eredetű a dolog. Kineziológus még nem tudott segíteni sajnos... ELjártam konditerembe, tegnap pl senki nem volt ott, nem bírtam edzeni, rámtört a lészomj. Előző napokon voltak, forgott a terembe az élet, nem is éreztem akkor semmit. Mit tegyek? Hova forduljak? Teljesen ki vagyok már... Se Rivotril se Frontin se Bach virágterápia nem segített :S Nem sok kedvem van bemenni a pszichiátriára...
Előre is köszi minden választ és aki ilyennel küzd, legyen szíves írja le, milyen főleg a légszomj nála.
Üdv 17/F
Milyen nyugtatókat szedsz?
Pszichológusnál már voltál?
Pszichológus, kineziológus, pszichiáter. Ezek közül az első kettőhöz járok folyamatosan.
A kérdésem leírásába ott van miket szedtem.
üdv
Szia!
Történt valami változás a nehézlégzéseddel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!