Megtalalhatom a parom igy egyszer aki elfogad?
Figyelt kérdés
10 eve szenvedek szorongasos panikbetegsegben . 26 eves lany vagyok es nemreg egyedul maradtam.(a parom mal eltavolodtunk,de vele oldott voltam es tarskent neztem ra. mellette nem jott elo barhova mentunk) szerintetek talalok egyszer egy olyan embert,aki elfogad igy hogy nehezen utazok ,nehezen megyek tarsasagba? De emellett nagyon szorgos ,mosolygos lany vagyok ,csak tul erzekeny (o pedig durvabb , erosebb tipus volt) Tudom , a leirtak alapjan nincs onbizalmam... erzem ,hogy igy sose fog elfogadni igy senki engem.2017. ápr. 28. 20:30
1/6 anonim válasza:
Persze hogy megtalálhatod, de a leírtak alapján szerintem először saját magadat kéne megtalálnod. Amíg te nem szereted és nem fogadod el magad, más sem fog. Az önbizalmadon dolgozz egyelőre, ne stresszelj rá a párkapcsolat dologra.
2/6 anonim válasza:
Meg fogod találni, ne aggódj. :)
Mentális beteg emberekre is éppen úgy rátalál a szerelem ahogyan az egészséges emberekre is. Próbálj meg pozitív lenni, kérj segítséget és dolgozz sokat azon, hogy javuljon az állapotod.
3/6 A kérdező kommentje:
Dolgozom! Munkahelyem van,emberekkel foglalkozom egyebkent! Erdekes es ironikus ! Szeretnek enis felelem nelkul elmenni a pontbol b.pontba de rettegek a rosszulletektol,de nem adom fel! A kudarctol felek es a szegyentol,hogy teher leszek az illeto szamara es megnyomoritom az o eletet. Nem szeretnem ! Lehet a sors akarta ,hogy eltavolodjak a szerelmemtol ,hogy eselye legyen egy egeszseges no mellett boldognak lenni !
2017. ápr. 28. 20:51
4/6 anonim válasza:
Találni csak úgy találhatsz ha keresel, de ha nem jársz társaságba úgy nem egyszerű. Érdekes hogy attól félsz megnyomorítod valakinek az életét, azzal hogy nem szeretsz társaságba járni. Fiúban is van ilyen. Én pl fordítva jártam így mint te. Nem használnám azt a szót hogy soha, de lehet egy szakítás után nem kéne új kapcsolatot erőltetni. Viszont a félelmeid egy részét jó lenne leküzdeni. Félelemben nem csak a párodnak hanem neked sem jó élni.
5/6 anonim válasza:
Buta kérdés.Szerintem semmiféle szorongásos pánikbetegséged sincs.Ha abban szenvednél,biztosan nem tudnál emberekkel foglalkozni...Te is leírtad a saját szavaiddal:túl érzékeny vagy.Szerintem csak a volt párodat kéne elfelejtened végleg,mert elnyomott.Azt nevelte beléd,hogy semmit nem érsz nélküle.De ez baromság.Ismerkedj melóhelyen akkor,ha nem szeretsz utazni,illetve társaságba menni. :D Vagy írj nekem privit :D
6/6 anonim válasza:
Az én asszonykámnak, ha lenne, nem kéne aggódnia, hogy társaságba akarom cipelni. x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!