Psychebb kérdése:
Az utóbbi egy évben nem egyszer volt rá precedens, hogy durva dolgokat felejtek el. Például: más nadrágra emlékszem mint ami rajtam van, vagy a munkahelyre való bemenetel teljes kiesése, stb. Mi lehet az oka? Ijesztő!
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 21:23
1/2 anonim válasza:
Eléggé sok oka lehet vitaminhiányok illetve betegség indoka is lehet.
2/2 jeverezi válasza:
ezek durva dolgok? Én a jó fekete divatos kabátomat kocsmában hagytam és elveszett, kulcsaimat sose tudom hova teszem, nem viszem magammal utazásra az irataimat és egyszer igazoltatott rendőr és nem volt lakcím kártya + személyi igazolvány nálam, elvesztettem pár hónapja a karórámat pedig csak letettem az asztalra aztán otthagytam étteremben.
Na most hasonlítsd már össze a kettőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!