Ilyen durva egy pókfóbia? Vagy más bajom van?
Leművelek, bekönnyezek...
Hiszti hekyett tanuld meg az igekötők használatát.
Biztos a kiszámíthatatlannak tűnő mozgása rémiszt meg, úgy tűnik csak szaladgál ide-oda. De te is leírtad, nem esz meg, és nem harap meg, jobban fél mint te. Ha másképp nem megy, próbáld meg kicsit viccesen látni az állatot. Egy kis pont test bazi nagy lábakon, csoda, hogy nem esik el bennük és nem kuszálódnak össze. :-) Valamelyik Herry Potter részben volt az, amikor az órán meg kellett tanulniuk leküzdeni a félelmüket úgy, hogy előbb elő kellett idézni azt amitől a legjobban félnek, és azt humorossá varázsolni.
Szerintem a kaszás pók, minden csak nem félelmetes. Egyszer véletlenül összesöpörtem egyet a porral, és rögtön tetszhalottá vált. Elbújtam az ajtó mögé, onnan lestem a porkupacot, és amikor a kis lény nem látott, nem észlelte a mozgásomat, felpattant, és gyorsan elinalt.
csak ilyen szavak nem léteznek...
1: nyilván pont a fókusz szülte a kérdést. Gyakran előfordul.
Erről szól:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!