Tudok valamit kezdeni a pókfóbiával?
Nem gyerekes,a fóbia az fóbia. Engem sem ért meg senki. :D
Rettenetesen irtózom tőlük. Múltkor faházban aludtunk és el ne képzeld milyen dögök voltak ott. Hatalmas, fekete 'kinti' pókok.. inkább nem is folytatom, mert rosszul leszek. Olyan pánikba estem, mint még soha, majdnem elájultam, remegtem.. ne tudd meg..
Nekem idővel kicsit enyhült, még az 1 milliméteres miatt is kiszaladtam a szobából kiskoromban. Most már ott tartok, hogy van amelyiket 'elviselem', de ha rám jön a dili, akkor futás.
Elvileg lehet kezeltetni valamilyen terápiával. Meg kell fogni a pókot. Na majd egyszer...talán...
Ha ilyen volt, hogy elszökött, akkor nem aludtam a szobámban. :D Becsuktam az ajtót,és inkább feküdtem a kanapén.
Most meg hozzáért a cérna a lábamhoz és kirázott a hideg, meg megint sírva fakadtam. Azzal a kistestű pókkal megbarátkoztam, bár a világért nem nyúlnék hozzá, csak ha meglátok egyet és véletlen elszalad még nem kezdek el parázni. Na de, hogy pont ez a nagyobb fajta.
Én vidéki vagyok, és az ablakom éjjel-nappal nyitva, gondolom beszökött.
Két percenkét szétnézek, hogy nincs-e a közelembe.
Holnap biztosan kipakolok mindent hátha megnyugszom.
A szüleim viszont nem bírják már, pedig elhihetnék, hogy én se.:D
De az biztos, hogy soha nem fogok hozzá érni egyik kis szörnyeteghez se.
Köszönöm a választ, még írhattok.:(
Na de tényleg, valaki írja már, hogy nem fog melléd menni, elbújik a szekrény mögé stb.😂
Aludni szeretnék.😞
Szeegéény.. :D Mondjuk most már késő, biztos lefeküdtél aludni. Legalábbis remélem.
Na én arra szoktam gondolni, hogy miért pont rám mászna a kis mocsok? Nem keresi az embert vagy szagolja ki hol az ember, nem feni rá a 'fogát', tehát kicsi az esélye, hogy rajtam köt ki.:D
Ha így lenne, akkor úgyis összenyomom egy véletlen mozdulattal. Ha kicsit megmozdulok, úgyis eliszkol.. úgyhogy ennyi.
Mára már pedig remélhetőleg olyan helyre vonult, ahol észre veszed, onnan meg leszedheted.
Ha valóban nem volt olyan kicsi, akkor pláne... fúúúú, de utálom őket.:D
Reggel hat körül aludtam el, de négy körül előmászott.:D
Olyat ugrottam, alig mertem odamenni, de tudtam, hogy ha akkor nem ütöm le lesz még álmatlan éjszakám.:D
Ma kitakarítottam az egész szobát, és befújtam rovarírtóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!