Szerintetek az nagy szemetseg volt a reszemrol hogy jartam egy ingyenes pszihologushoz es egyszer csak soha tobbe nem mentem hozza nem is szoltam neki?
Semmi gond.. ha annyira érdekelné a betege, már felhívott volna, tehát nem aggódik.
Te meg, valószínűleg nem érzed már szükségét a beszélgetéseknek.
Viszont, ha gondolod, felhívod, vagy személyesen egy desszerttel megköszönöd az eddigi segítségét. :)
Engem anno a középiskolai pszichológusomhoz irányított az osztályfőnököm egy olyan probléma miatt, amit egyedül is képes voltam megoldani. Elmentem hozzá egyszer, mert konkrétan belökdösött az ajtón, aztán szépen megígértem neki, hogy megyek következő alkalommal is, és többet nem látott.
Nem hiszem, hogy nagyon megviselte volna, hogy egy random kamaszlány a hozzá tartozó öt suli közül az egyikből nem tartotta a szavát :D Persze most már másképp csinálnám, egyenesen megmondanám, hogy nem jövök többet, ne várjon, írjon be valaki mást. De akkor sakkban tartott az ofő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!