Félsz valamilyen betegségtől?
Figyelt kérdés
És esetleg produkálod is a tüneteket?Hogyan éled így túl a mindennapokat?2010. máj. 14. 21:04
1/9 anonim válasza:
én pl a HIV fertőzéstől félek, igaz semmi okom rá, ugyanis nem fekszek le fűvel fával, sőt senkivel se. de áh. félelmetes.
3/9 anonim válasza:
Nem félek. A meglevőt igyekszem leküzdeni minden lehetséges módszerrel.
4/9 anonim válasza:
Rajtam meg van egy piros pötty, megnéztem nagyítóval és bőrráknak diagnosztizáltam. De orvos még nem látta :)
5/9 anonim válasza:
Én a mentális betegségektől rettegek, azon belül a legjobban a skizofréniától... Képes voltam már egyszer eléggé bebeszélni magamnak...:S :D
6/9 anonim válasza:
én is félek hogy vmi nincs rendben az agyammal..
7/9 anonim válasza:
Mikos apum szívinfarktusban meghalt,utána sokáig,sőt a mai napig attól félek...pedig minden rendben a szívemmel és a vérképemmel is...voltam kardiologusnál stb...
Most az unokatesómnak van agydaganata...most attól tartok,a szédülést sikeresen produkálom is...
rettegek a méhnyakráktól is...még 2 hét a kenet eredményéig...sajnos van is okom,mert van hpv-m,de nem a rákot okozó...dehát kitudja...
amugy amiról olvasok,vagy látok a tévében,azt be is tudom képzelni...mostanában leszoktam az orvosi müsorok nézéséről..de a fránya net.:-))
hipohonder lettem...probálom leküzdeni,és pozitivan gondolkodni...
8/9 anonim válasza:
egyik rokonom parkinson kóros.
Én attól RETTEGEK!
9/9 anonim válasza:
Agydaganat, meddoseget okozo betegsegek es alzheimer-kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!