Kérem, őszintén válaszoljanak! Aki valamilyen veleszületett, vagy szerzett testi fogyatékkal él, az hogy éli meg?
Figyelt kérdés
Ha vannak itt olyan emberek, akik valamiféle testi fogyatékkal élnek, azok lennének szívesek elmesélni a történetüket? Kérem osszák meg velem. Nagyon érdekel, hogy ki hogyan éli meg. Milyen hatással van a mindennapi életükre? Az önellátásukat befolyásolja-e? Szoktak-e bántó megjegyzéseket, pillantásokat kapni? Megbékéltek-e már az állapotukkal? A párkeresés, barátkozás terén mi a helyzet? Azok történetére is kíváncsi vagyok, akik sérült gyermeket nevelnek.
Kérem senki se sértődjön meg, ha esetleg nyersen fogalmaztam. Nagyon örülnék az őszinte, igaz válaszoknak.
Köszönöm szépen.
2011. szept. 30. 08:56
2/3 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, van mit mondanom, de ha akarod itt is kifejthetem.
3/3 anonim válasza:
Ő a legjobb példa arra, hogyan kellene, hogyan érdemes megélni a fogyatékosságainkat.
A szememben ő egy igazi HŐS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!