Jár valamilyen mellékhatással, amikor a Rivotril kezd kiürülni a szervezetből?
Miért veszel be egyet? Egyet orvos biztos nem írt fel.
a Rivotrilfolyamatos szedésre kialakított gyógyszer nem tesz jót,ha egyenként eszed. (és folyamatosan se tesz jót)
Ami igazán megzavarja az a tartós szedés. Sajnálom. Orvosok közt gyakori tévhit az ellenkezője. Az ok rá, hogy a nyugatok gyártói írattak több tanulmány azért mert felmérték hogy a rendszeres alacsony dózisú szedés esetén több gyógyszer fogy mint a szükségeseti adagolásnál.
Amúgy lehet hogy a fásult mellék hatása, de nem a hirtelen hiánya okozza. A hirtelen hiánya indokolatlan feszültséget és idegességet, okozz általában.
Azért amúgy körzeti doki véleményét kérd ki! Ő is írhat (igaz) nem támogatással nyugatot. Azért vény köteles hogy lásson doki szedés előtt és hogy indokolt-e.
Amúgy pszichiáter ismerősöm simán le cukorkázza, hogy ez nem is valódi gyógyszer, és akkor kell csak hozzá doki ha rászokik az ember. De akkor addiktológus. Nem véletlen hogy boldog, boldogtalannak felírják.
Minek szedsz be ilyen szärokat? Nekem is akartak felírni már minden pszichobogyót, idegnyugtatót, meg mindent, mert nekem lány létemre elég komoly dührohamaim szoktak lenni, amiket csak akkor tudok leküzdeni, ha fizikai fájdalmat okozok magamnak. Nem öngyilkossági kísérlet, meg vagdosás, hanem pl. végkimerülésig elkezdek hirtelen sportolni valamit, amitől összeesik a szervezetem, vagy addig ütöm a falat, amíg szanaszét nem törik a kezem. Sajnos ez van, de szerencsére 3évente ha 1x előtör belőlem. Hát ezért én nem kérek gyógyszert, inkább karanténba záratom magam addig. Az összes ideggyógyszer egy nagy rakás kaki szerintem. Én is egyetemre járok, izgulok vizsgák előtt, de hogy ilyen vackokat bevegyek... Pf. Szerintem gáz. Igyál meg inkább egy kellemes teát vizsga előtt, annak több értelme is van, kevesebb mellékhatása, íze is jó, jóleső érzés. Én kávémániás vagyok, én azt szoktam vinni ilyenkor a vizsgákra, valami nagyon finom, krémeset. Lenyugszok tőle, miközben iszom.
22/L
A bágyadtság egy-két órán belül jelentkezik ez felszívódástól függ.
Amit írsz apátia és anhedónia az jellemzően fél nappal később. Nem árt ha tudja doki.
Elvonási tünetek közül az idegesség másnap vagy/és harmad nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!