Honnan tudhatom hogy testképzavaros vagyok vagy tényleg csúnya?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 12:29
11/12 anonim válasza:
Sok embert láttam már életemben, de csúnyát egyszer sem, maximum ápolatlant. Talán nem a mai elvárásoknak felel meg az arcformád, vagy tudom is én mi, de hidd el, hogy nem vagy csúnya. Testkép-zavaros már annál inkább lehetsz. Csúfolt valaki gyerekkorodban? Lehet jelentéktelen dolognak hangzik, de berögzülhet az emberbe, hogy aztán örökre csúnyának érezze magát. Próbálj meg egy új frizurát és próbáld meg magad elfogadni; járj el edzeni ha szükséges és ne hagyd, hogy elrontsa ez a kedved. Meg egyébként is; nem mindenkinek esztétikus látvány egy tipikus szőke, kékszemű babaarcú, kigyúrt fitneszmodell, úgyhogy ne add fel!
12/12 anonim válasza:
Azt mondják, hogy egy férfi ha egy hangyakukinyival is jobban néz ki az ördögnél az már szépnek számít.
Max. nem talál magának párt, mert a társadalmunkban uralkodó szereotípiáknak nem felel meg mint pl.: kockahas, kék szem, kigyúrt test... De itt is vannak kivételek: Woody Allen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!