Szerintem a párom pszichopata. Csúnya dolog lenne
elhagyni?
Figyelt kérdés
Már másfél éve együtt vagyunk, de nagyon furcsán viselkedik. Nagyon sokat hazudozik, jelentéktelen dolgokról is. Nem képes együtt érezni, nincs bűntudata. Viszont nagyon könnyen az emberek bizalmába férkőzik, mert kedves, érdeklődő, egyszóval mindenkit levesz a lábáról. A távolságot viszont mindig megtartja, de aki jobban ismeri (pl. én és a szülei), mi tudjuk, hogy valami nagyon nem stimmel nála. Az anyukája sokszor elsírta magát a viselkedésétől, amikor náluk voltunk vendégségben. Engem kért meg, hogy próbáljam rábeszélni a pszichológusra és vigyázzak rá.
2016. júl. 27. 00:57
1/8 anonim válasza:
Sajnos nekem is van egy ilyen barátom.
2016. júl. 27. 01:03
2/8 Duenna válasza:
Kérdezzél rá, hogy miért hazudozik jelentéktelen dolgokról. Próbálj először vele beszélgetni. Neki is lehetnek lelki problémái, amit nem tud elmondani, de egy megértő embernek kitárulkozhat.
2016. júl. 27. 01:07
3/8 A kérdező kommentje:
Párszor próbáltam belőle kiszedni a hazugságait, nem tolakodóan, vagy szemrehányóan. Inkább támogatóan, hogy nem kell félnie mert én így is szeretem. De ilyenkor nagyon ideges lesz és mindent letagad. Besértődik és nem lehet vele beszélni. Eltereli a témát, engem gyanúsítgat stb...
2016. júl. 27. 01:14
4/8 anonim válasza:
Olvasd már el a kérdésed címét! A kérdés inkább, hogy miért nem hagytad még el? Ha szerinted pszichopata? WTF
2016. júl. 27. 01:36
5/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen párom. Nem lehetett kezelni. A szeretet ilyen esetekben kevés. Neki komoly gondjai voltak az alkoholista apjával és a létminimumot alig megütő életükkel és azzal hogy az anyja befolyásolta és kiforgatta mindenéből.
Ezért lett olyan és ő már Sosem fog tudni leállni ezzel mert a sérülés a lelkében maradandó. Az orvoshoz meg nem engedi a büszkesége. Az ilyen embereket el kell engedni mert ez hosszú távon felörli a környezetét. Örök tagadásban élnek...
2016. júl. 27. 15:15
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Szerintem ez nem teljes mértékben a neveléstől és a családi körülményektől függ, persze ennek is nagy szerepe van a betegség kialakulásában. Az én páromnak is gondjai vannak a szüleivel, elég hihetetlen dolgokat mesélt róluk. De aztán megismertem őket és rájöttem, hogy ez mind nem igaz csak szereti sajnáltatni magát.
Én úgy tudom a pszichológusok sem tudnak sokszor segíteni rajtuk.
2016. júl. 27. 23:30
7/8 anonim válasza:
Egy pszichopatát CSÚNYA DOLOG elhagyni? Ez elég bután hangzik, ne haragudj.
Lehet nem félelmetes még, de egy pszichopata kemény dolgokra képes. Ha kezd bedurvulni hagyd el.
2016. júl. 30. 18:32
8/8 anonim válasza:
Nem hiszem el... A lányoknak vagy a pszichopata fiúk kellene, vagy pedig e helyes pávák........... Én meg egy lánynak sem kellek, pedig normális vagyok.............. Igaz, hogy nem nézek ki jól.......... 20/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!