Pánikbetegek, hogy győztétek le ezt a csúnya"betegséget"? 1 éve küzdök vele, voltam orvosoknál is mindenem egészséges. Pszichiáter/pszichológus is vizsgált. Bogyókkal nem akarom tömni magam!
Gyogyszer nélkül.Egyszercsak elegem lett es azt mondtam:akkor is élem az életem,ahogy nekem tetszik!nem hagyom hogy tönkretegye a napjaim.Barmit erzek leszarom.Kart nem tehet bennem.Nos nem mondom,hogy egy het mulva tunetmentes lettem,de naprol napra mindig volt egy kis fejlodes,sikerelmeny.en sulyos agorafobias is voltam miatta.Szepen osszeszoritottam a fogam es igenis kimozdultam egyedul.Szar volt.Elofordult hogy padon mellettem ucsorgok megkerdeztek rosszul vagyok-e?Volt hogy bőgve mentem vegig az utcan.De jobb hangulatomban sokszor ki is rohogtem magam mikor epp ramjott a frasz pl boltban es ott totojàztam :D
Volt idoszak mikor ugy tunt sosem lesz mar normalis eletem.De lett.Most mar elmegyek panik nelkul barhova.Vannak persze szorongos napjaim de kinek nem? Tul kell elni.Tul lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!