Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, lehet egészséges kapcsolat egy pszichológus és a páciense között?
Sajnos az a helyzet, hogy évek óta járok pszichológushoz, és beleszerettem. Csak ő törődött velem, senki más, ő volt az egyetlen biztos pont az életemben. Tudnátok valami tanácsot adni?
19L
Keress másikat! Akkor jársz a legjobban. A doki (ha van egy kis becsülete)úgysem fog bele menni. Viszont, ha elmondod neki a dolgot, akkor ő fog átküldeni máshoz.
Különben meg én a helyedben átgondolnám ezeket az érzelmeket, mert lehet, h nem is szerelem az, csak azért hiszed annak, mert úgy érzed, h csak ő törődött veled.
Csak ő törődött velem, senki más, ő volt az egyetlen biztos pont az életemben.
Ezt te így érzed. Neki az a foglalkozása, hogy MINDEN páciensét meghallgatja, terelgeti, esetleg tanáccsal látja el. Ez a részéről munka, s nem szerelem.
Attól, hogy te "szerelmes" vagy ő még nem feltétlenül az.
Egyébként valószínűleg csak az agyad játszik veled és ez nem valódi szerelem.
Velem is volt már ilyen. Kamaszkoromban kimaradtak a barátok és a kapcsolatok. Ahogy újra baráti kapcsolatokra tettem szert volt, hogy úgy éreztem nemtől függetlenül szerelemmel szeretem egy-egy barátomat, általában azt aki egy időszakban jobban törődött velem.
Abban az időszakban a baráti és a szerelmi szeretet közötti vonal nagyon elmosódott volt számomra. Idővel viszont újra megszoktam az embereket és megtanultam különbséget tenni az érzéseim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!