Van esély a továbblépésre? ( nárcisztikus szakítás után)
Figyelt kérdés
Szóval lassan 1 hónapja vége van a kapcsolatunknak a nárcisztikus ex barátommal..én borderline zavaros vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok továbblépni,még mindig úgy érzem hogy megpusztulok nélküle pedig józan ésszel tudom hogy így sokkal jobb de mégse megy..könyörgöm segítsetek,nem tudom mit kezdjek magammal:( van esély hogy túllépjek rajta? Ha igen mit csináljak? Nem birom már ezt..2017. ápr. 15. 16:33
1/2 Linó03 válasza:
Persze, hogy túl fogsz lépni, egy hónap az még édes kevés. Nekem semmi ilyesmi problémám nincs (vagy legalábbis nincs diagnosztizálva), de jópár hónap azért nekem is kell, hogy elfogadjam, hogy már nincs. (De előfordult, hogy egy év is beletelt - ezzel nem elkeseríteni akarlak, csak mondom.)
Számomra a megoldás az szokott lenni, hogy mindig csináltam valamit, amiről tudtam, hogy hasznos, akkor is, ha nem igazán volt hozzá kedvem.
2/2 anonim válasza:
Ha elhatároztad önmagadban végleg, hogy továbblépsz, akkor tovább is fogsz. Persze sokkal több idő kell ehhez, mint egy hónap és igen, mindig az első pár hónap a legnehezebb. Mikor szomorú leszel miatta, gondold végig, hogy miért mentetek szét, nyilván volt valami ok ami miatt már nem akartátok folytatni. Próbáld meg magad lekötni valamivel, kezdj egy új hobbiba, járj el bulizni a barátokkal, ne sokat legyél egyedül és akkor hamarabb sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!