Starboy1 kérdése:
Ripedon mennyi idő mire hat?
Figyelt kérdés
5mg ot szedek 1 napja skizofréniára mennyi idő kell neki mire kifejti a teljes hatását?2017. ápr. 12. 06:53
2/6 jeverezi válasza:
azonnal hat de miért szedsz ilyen erős gyógyszert? Skizofréniára nem ez való hanem az alap lelki probléma helyretétele pszichoterápiával! Plussz a meditáció is hasznos lehet.
3/6 jeverezi válasza:
viszont ha szedni akarsz valamit akkor inkább menj homeopata orvoshoz ott nem a tüneteket hanem holisztikusan az egész embert kezeli a szakember! :)
Mielőbbi jobbulást kívánok
4/6 anonim válasza:
54%-os, ne írj hülyeséget, a skizofrénia súlyosabb betegség annál, mint hogy a kiváltó lelki problémát kelljen keresgélni, helyretenni.
A legtöbb pszihológus nem is vállal ilyen beteget, pszichiátriára küldi.
Ilyen súlyos kórképeknél a pszichoterápiának inkább kiegészítő szerepe van a gyógyszeres kezelés mellett.
Homeopátiára meg ne bíztasd, csak pénzkidobás.
Ennyi hatóanyagnak már azonnal nyugtania kellene, pár hét után alakulhat ki kiegyensúlyozott állapot.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a segitséget, jelenleg amitrex , abilify t kapok skizora de már most kiegyensúlyzott vagyok amitrex et szedek 400 mg ot abilify t meg 15 mg ot holnaptól de valami nagyon jól érzem magam jó azért benne van 3 hónap pszichioterápiám is benne , az orvos nagyon szeret engem egyébként az ébredések alapitványva járok jó szakemberek vannak Dr.Nemes Rozáliával és paranoid skizofrénia meg rögeszmével vagyok diagolva
2017. máj. 26. 14:34
6/6 A kérdező kommentje:
meditáció biztosan kigyógyít egy paranoid skizoból röhög a vakbelem :DDD gyógyszer nélkül meg kerülnék korházba vagy zártra
2017. máj. 26. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!