Mik a tapasztalataitok Ripedon (1mg) tabletta szedésével?
Figyelt kérdés
16 vagyok (közel a 17-hez) és ezt írták fel szorongásra, fél tabletta/nap.
Még nem kezdtem el szedni. Nálatok milyen mellékhatások jelentkeztek?
2017. márc. 7. 21:57
1/5 anonim válasza:
Én 4mg-t szedtem, de le kellett cserélni, mert nagyon rosszak voltak a mellékhatások. Hirtelen megszédülések, hányinger, extrém szorongás.
2/5 anonim válasza:
Fél évig szedtem először fél mg majd később egyet. Minden érzelmet kiöl az emberből, semmi se érdekelt, depressziós lettem, olyan semmilyen voltam. Úgy éreztem szét csúszok, elvesztem a személyiségem. Tavaly júniusban döntöttem h abbahagyom, a doki meg nem erőltetheti. Decemberig jártam hozzá gyógyszer nélkül mert ragaszkodott hozzá majd januártól elment máshová dolgozni így már nem járok senkihez. Nagy megkönnyebbülés volt megszabadulni ettől a szeméttől, a pulzust is felvitte kb százra. Sokkal jobb lett mikor abbahagytam bár a doki nem értett vele egyet h nem szedem. Ja és ahogy kitavaszodott hatalmas álmosságot is csinált, télen ezzel nem volt baj. Én nem szedném, nagyon erős szer, skizoknak írják fel de ők sokkal nagyobb adagban szedik
3/5 anonim válasza:
Előzö vagyok, a nemedet nem tudom de ha lány vagy készülj fel hogy késni fog a menstruációd. Ilyen 30-33 napokra jött meg de volt hogy beállt 27-re, kiszámíthatatlan volt. Főleg akkor késik ha először szeded akkor nekem több mint egy hetet késett
4/5 anonim válasza:
Hello! En kb 2 eve szedem a ripedon 2 mg ott es abszulut rosszat erzek mar szinte nem is azert szedem amiert kellene azt, szedules hirtelen feszultseg es meg a tobbi melkasi fajdalom, nekem 2×1 et kellene szedjek de egy nap egy felet szedek azaz 1 mg de nagyon rosszak a tunetek en szerintem ne szedd hosszu tavon mert nagyon meg jarod vele nezz engem de ugy erdekelne engem egy olyan ember aki kp szedi vagy 2 eve a ripedon 2 mg ot hogy ő kongretan mit erez ha tud valaki valaszoljon koszonom szepen !
5/5 anonim válasza:
szia én egy éven keresztül nem menstruáltam a mellékhatása ez volt nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!