Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy pánikbeteg vagyok?

Lehet, hogy pánikbeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Bele is vágok a közepébe. Tegnap este elég nehezen tudtam elaludni de mikor már félig álomban voltam amikor elkezdett rázni a hideg. Furcsa, bizsergő nyomás futott végig a melkasomon többször is. Alig kaptam levegőt, azt jottem megfulladok. Aztán elkezdett szakadni rólam a víz. Fogalmam sincs hogy akkor álmodtam e , de most sem tudom. Gondolom nem,mert máskor is volt már ilyen. Tömegiszonyos is vagyok, ezért nem nagyon bírom az embereket. Ha társaságban vagyok mindig előre megtervezték,ha megtámadnának hogyan ütnék vissza és hogy lenne a menekülési útvonalam. Valamint sokszor csak úgy megrándul a fejem, mondjuk nézek előre és hirtelen jobbra rántódik. Régebben ez a végtagjaimmal is így volt. Szoktam olyat érezni , hogy itt a nyakamnál mintha valaki ideütne de egy áramszerű zsibbadás szalad végig egy pillanat alatt. Gyakran remeg a kezem a sulis ebédnél. Zavarban érzem magam miatta de nem tudom vele mit csinálni. Elég idegesítő, amikor emelem a kanalat és lelötyög róla a leves. Nem tudom számít e, de nagyon hirtelen haragú vagyok. Nagyon felek hogy megint elő fog jönni ez a "roham".

2017. ápr. 10. 16:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Automata kijavító nevében is elnézést kérek :D
2017. ápr. 10. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Iskolaorvos? Megérne egy misét..
2017. ápr. 10. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs is suliorvosunk de nem merek elmenni
2017. ápr. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!