Mit tegyek, ha pánikbeteg vagyok?
Hát szerintem beszéld meg ezt egy nagyon jó haveroddal vagy pszichológushoz menj !!
Nem ciki egyáltalán ha valaki jár.....
Nem. Azt, ha meghatározott sűrűséggel pánikrohamai vannak. Nem szorongása, hanem jól elhatárolható pánikrohamai, ami ráadásul minden különösebb ok nélkül is felléphet, kifejezetten akár pl nyugalmi helyzetben, vagy alvásból felébresztve.
Fenti egyáltalán nem az.
Ha már ilyen fiatal korban van neked ilyen, azt mindenképp sűrgősen kezelni kell, mert rosszabb lehet idősebb korban, ha nem tudod irányítani.
Első körben szülőket javaslom, hogy vigyenek el pszichológushoz, vagy minden iskolában van Iskola-pszichológus (elvileg), és ő segíteni fog tudni (remélhetőleg).
A második pedig: Ne félj, akármi történik, nem lesz semmi baj, kár izgulnod, csak ne hagyd, hogy a félelem uraljon! Tudom, könnyű ezt mondanom....
De én pánikbeteg vagyok (22/F), és a pszichológus, és a legjobb barátom tudott segíteni meggyógyulni. A pszichológus feltárta a lelki okokat, a barátom pedig éjjel-nappal (na jó, éjjel nem :D ) mellettem van, és a közelsége is megnyugtat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!