Pánikbeteg lehetek vagy csak simán kezdek megőrülni?
Minden rendben van velem látszólag. Meleg családi háttér, kevés, viszont megbízható időtálló barátok. Nincsenek anyagi gondjaink. Okos intelligens embernek tartom magam. Viszont rettegek a betegségektől. Orvos szerettem volna lenni, de a lelkem nem engedte. Nem bírok megbírkózni a gyötrelmes betegségek és a halál tudatával.
Mostanában betegeskedek. Influenza, megfázás és gyakran olvasok mindenféle cikket a neten. Abszolút mindent magamra veszek minden illik rám és félek, hogy be is következik. Meg már attól is hogy a gondolattal bevonzom. Ha valamilyen betegségnek halvány gyanúja is felmerül akkor rohanok orvoshoz. Pár napja beteg vagyok és párszor összekevertem a szavakat. Persze ebből arra következtetek hogy valami afaziás problémám van vagy épp napok óta strokeot akarok kapni. :(
Próbáltam tudatosan nem keresgélni a tüneteimre, de nem tudom kontrollálni.
Megfordult már az én fejemben is hogy hipochonder vagyok. De mit tudok vele kezdeni?
Most azon gondolkodom hogy a zavart ember tudja egyáltalán hogy zavart?
Nincs semmi bajod ! Csak sokat fantáziálsz.
Hogy miről fantáziálsz azt te döntöd el. Ennyi erőből fantáziálhatnál arról is , hogy multi milliárdos vagy és teljesen élethű képet is tudnál felidézni az egész szituról, de! attól még nem lenne igaz a történeted, hanem csak egy elképzelt de valóságosnak tűnő állapot.
Végül, csak hogy tudd, addig nincs semmi baj amíg tudod, hogy zavartan érzed magad. Ugyanis aki megőrűl az nem tud arról , hogy megőrűl, megőrűlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!