Büdös vagyok a szorongástól?
Nekem is hasonló... Zuhizok reggel este, dezodorok, izzadásgátlók stb de a szagon nem sok minden tud segíteni. Vannak jobb napjaim mikor egészen jó, vannak rosszabbak. Nem tudom milyen felsőt hordasz, de a műszálasak nagyon veszélyesek. Műszálas trikóba ha beleizzadok 2 perc és nagyon büdös egyszerűen, pamut felső meg teljesen nedves és semmi szaga. :) Már csak és kizárólag jó anyagú felsőket veszek fel, ez nagyon fontos.
Ami szintén meghatározza a szagunkat az a kaja, amit eszünk. Ha egészségesen étkezel, iszol sok vizet, nincsenek káros szenvedéseid az nagyon sokat javíthat rajta.
Illetve lehet teát kapni, nem tudom most pontosan hogy melyik, de gyógyszertárban megmondják. Nagyon sokan javasolták már nekem ezt, a testszagot múlassza el, csak mindig elfelejtem kipróbálni.
Stresszes vagy alapjáraton? Pajzsmirigyed rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!