Van itt olyan, akinek használt az antidepresszáns szorongásra?
Figyelt kérdés
2016. júl. 7. 16:26
2/10 A kérdező kommentje:
Mit szedtél vagy szedsz? Mennyi idô után használt?
2016. júl. 8. 07:05
3/10 Balogh Zsozsó válasza:
Nekem is hatott. Én Escitillel kezdtem, Cymbalta vállt be.
4/10 A kérdező kommentje:
És nálad mennyi idő után kezdett igazán hatni?
2016. júl. 8. 10:21
5/10 anonim válasza:
1-es vagyok.
Serlift (sertralin). Úgy a 4.héttől lett érezhetően jobb és kb a 10.-re érte el a maximumot, azóta jó. Másfél éve szedem már.
6/10 Balogh Zsozsó válasza:
Nekem az első is hozta a hatását, de nem annyira, kb. 8-9 hétnél, de a másik mivel már valamennyire jobb volt az elsővel, hamarabb meghozta a várt eredményt. szerintem 4 hét, most jó, de kellett hozzá hangulatstabilizátor, mert ingadozott.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. júl. 8. 16:54
8/10 A kérdező kommentje:
És érezték mèg bármilyen mellèkhatást vagy minden elmúlt és teljesen jól vagytok?
2016. júl. 8. 17:29
9/10 Balogh Zsozsó válasza:
Nekem első hetekben jelentkeztek a mellékhatások, el se tudtam menni dolgozni két hétig. Utána jobb lett, most semmi mellékhatás.
10/10 anonim válasza:
Nekem, de soha többet nem szedném. Eleinte csak fél szemet kaptam, már az is hatott, szinte azonnal, nem is értem miért, de szépen lassan felemelték 4 db-ra, én hülye pedig beszedtem. Olyan függő lettem, hogy többszöri nekifutásra sikerült csak leállni vele. Szerencsére már megerősödtem annyira lelkileg, hogy az életben nem lesz szükségem többet ilyen szarokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!