Ez milyen fokú gondolkodási tempó?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szorongásos beteg vagyok, szorongásos tünetekkel, amik néha előjönnek. Néha nyugtalan is vagyok. Ritkán dührohamom is van. Ha ilyenek előjönnek, nyugtatót veszek be (Frontin 1 milligram). 50 % ra vagyok leszázalékolva. Négy órában dolgozok. Nem tudok hajtani, normális tempóban dolgozok, sietni semmiképp sem tudok, még a normális tempótól is fél óra munka után elfárad az agyam. Az olvasással elég nagy problémáim vannak, mert olvasok könyveket, de néha nem fogom fel, hogy mit olvasok. Olyankor elkezdem előlről olvasni azt a sort. Na olyankor általában már megértem a sort, de valamikor még akkor sem. Akkor újra elolvasom azt a sort. Akkor már végre megértem. Nem tudok egyszerre sokat olvasni, csak egy vagy két oldalt naponta, mert elfárad az agyam tőle. Párszavas mondatokban beszélek legtöbbször. Bár van, hogy néha hosszabb mondatot mondok. A pszichiáter azt írta le rólam, hogy normál tempójú a gondolkodásom. Pedig amikor vele beszélgetek, akkor is néha nehezen tudom kifejezni magam. Nehezen találom a szavakat. Van, hogy amikor emberekkel beszélgetek, akkor megismétlem azt, amit már elmondtam nekik néhány perce, szó szerint is akár. És akkor eszmélek rá, hogy hiszen ezt már elmondtam nekik. Rosszabb esetben akkor sem. Az a kérdésem, hogy ez milyen tempójú gondolkodás? nagyon be vagyok lassulva?2017. ápr. 9. 15:08
1/6 anonim válasza:
Biztosan be vagy lassulva,ha "érzed".hogy természetellenesen fárad az agyad...Ez részben a nyugtatótól lehet, részben pedig attól,hogy szorongsz....a belső feszültség nagyon lefárasztja az agyat, meg lelassítja....mert arra fókuszálsz amitől szorongsz így nem is csoda,hogy be vagy lassulva,amikor a dolgoddal akarsz foglalkozni....Szerintem ez nem normál tempóju gondolkodás!Annak aki nem szorong, mentálisan egészséges, nem kéne az agya leterhelődjön 2 oldal olvasástól.Te koncentrálni nem tudsz,de hogy ettől milyen fokúra lassult be godolkodásod nem tudom....
2/6 anonim válasza:
Szorongásra nem kell ennyit bevenni, max a felét vagy a negyedét, ha csak ritkán szeded.
3/6 A kérdező kommentje:
Nekem csak az egy milligramm frontin elég, mert annyira súlyos a roham. 0,5 milligramm nem volt elég, akkor emeltem fel egy milligrammra.
2017. ápr. 10. 06:15
4/6 anonim válasza:
És most az elsődleges cél mi lenne?Hogy oldódjon a szorngásod, vagy,hogy ne legyél betompűlva/lassulva??Mert a kettő lehet nem megy együtt....Hangulatjavítót nem szedsz?Az is oldja aszorongást....Akkor lehet elég lene fél adag a frontinból....És akkor "gyorsabb" lennél...
5/6 A kérdező kommentje:
A hangulatjavítótól nagyon erős mellékhatások jöttek ki.
2017. ápr. 10. 16:40
6/6 anonim válasza:
hm....megkérdezhetem,hgoy milyet és mennyi adagot szedtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!